Bécsben hol van olyan középiskola, ahol nem drágán tudnám taníttatni most 14 éves fiamat? Lehetőleg kollégiumi elhelyezéssel érdekelne, lehet egyházi is. Andrea
Sajnos konkrétumokat tudok mondani erről az iskoláról, csak egy honlappal tudok szolgálni:
Az iskola szerintem abszolút ingyenes (tíz éve így volt, mikor kint középiskolába jártam), a megélhetés: kollégium+étel+bérlet amiért fizetni kell. Kolesz nekem kb. 300 euró volt félpanzióval, bérlet (délután 1től volt érvényes, ha közel van a suli a kollégiumhoz akkor jó) mindössze 6 euro, havi zsebpénz 50 euro volt, egy centtel sem több, ebből fedeztem, ha reggel és este között megéheztem, vagy ebből utaztam nagy ritkán haza. Nagyon spóroltam, szórakozásra nem volt pénz, de nem is amiatt mentem ki hanem a nyelv miatt.
Szerintem bármelyik állami, nem magánsuli ingyenes, ezért mindenképp bátorítanálak titeket!
A nyelvtudás amit ott megszerez, kincset fog érni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!