"Beszélek" németül, de sajnos nincs lehetőségem használni a nyelvet. Van rá lehetőségem, hogy Németországban vagy Ausztriában szervezett kereteken belül tanulhassam a német nyelvet, mint külföldi diák?
Nem tudom mennyi idos vagy, de a nyari szunetre kimehetnel au-pair-nak, es a csaladnal tanulhatnad a nyelvet. Regisztralhatsz au-pair oldalakon teljesen ingyen. Ha mar nem jarsz iskolaba, akkor pedig menjel ki au-pair-nek egy evre, es a csaladtol is tanulsz, valamint jarsz kint nyelviskolaba.
A googleba ha beirod au-pair Nemetorszagban, Ausztriaban tobb lehetoseget is kidob, regisztralj be. En ezt tennem.
Lehet olyan hogy szünetben egy nyelviskola keretében tanuljad amikor is családoknál vagy elszállásolva, de ezért fizetni kell. Az au-pairkedés minimum fél év.
egyébként ha németben van ismerösöd ahol pár hónapra megszállsz akkor a VHS iskolák indítanak minden modulba, ilyen iskola egész némtország területén van de ezért is fizetni kell.
Vannak különböző ösztöndíjak,és ha sikeres pályázó vagy, akkor részt vehetsz ingyenes külföldi tanfolyamokon.
Én is érdeklődtem már, és nem kell ahhoz kitűnőnek lenni, hogy esélyed legyen rá. Ha jól emlékszem a Goethe nyelviskola honlapján van ilyen ösztöndíj pályázási lehetőség, de keresgélni kell és persze bízni a szerencsében! :)
Mindenkinek köszi a választ, a GOETHE INSTITUTE oldalán találtam olyasmit, ami érdekel :-)
köszi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!