Melyik egyetemre menjek amerikában? Lent!
nagyon nagy dilemmában vagyok. már régóta elhatároztam, h egy amerikai egyetemre megyek (mindenképpen elit suliba!!), de nem tudok dönteni, hogy melyikbe. szerencsés vagyok, a szüleim finanszírozzák a tandíjat, és hülye sem vagyok, szerintem bekerülnék. a nyelvtudásom anyanyelvi szintű. de nem tudok választani!!mindenképpen vlm nagy hírűt szeretnék, ami NAGYVÁROS közelébe van.legyenek jó bulik,jó kolesz és jó közgazdaságtan szak!! körvonalazódott pár terv a fejemben, de hátha tudtok segíteni!..:)
köszönöm
Harvard, Yale, Princeton
Felvételi elbeszélgetés van és utána félévenként 10 000 000 Ft körül a tandíj + ottlakás egy kb félévre összvissz számoljatok 13 millát.
4 év tanulás az kb. 52 millióba kerülne...:S
Nem véletlenül gyűjtenek az amcsi szülők a gyerek születésétől kezdve arra hogy fizessék az egyetemet...
Vagy van az ösztöndíj... ahhoz meg nem elég sajna hogy Magyarországon vki kitűnő tanuló, és vszeg nem ártana egy amerikai érettségi...
Jah és kell egy speciális nyelvvizsgán elérni vmi 600 pontot, hogy kiderüljön egyáltalán megfelel-e a nyelvtudásod - de anyanyelvi szintnél sztem ezzel nem lesz gondod =)
köszönd meg hogy ilyen szerencsés vagy
-.-"
én meg lehetek akármekkora okostojás meg kitűnő, ha egyszer nincs pénzem ilyen helyeken tanulni
Rendes vagy! Ilyen az élet? Hát te biztos valami beképzelt sznob kis pic.a lehetsz, vagy valami izomagyú bunkó. Esetleg egy bűn ronda vki akinek ezzel a "teszem az agyam" dologgal vmit kompenzálnia kell!! Itt előadod magad. Valszínűleg jó nagyot fogsz sz.pni a nagy arcoddal!!!!
Sose értettem ezeket az embereket, az én szüleim ott vannak a 150 leggazdagabb magyar között, előkelő (10-ben benne vannak) helyen. A különbség kettőnk között: 1. hogy én azért nem mentem ilyen helyre mert NEKEM (nem a szüleimnek) még nem volt pénzem. 2. én sose tettem az agyam senki előtt pedig lehettem volna kő bunkó, de nem mondtam meg az embereknek/haveroknak milyen az anyagi helyzetünk. Itthon tanultam a legjobb egyetemen, csak azért mert én nem kunyeráltam a szüleimtől pénzt, mivel azt nem én kerestem!! Az autóm, a házam a stb. mind a legjobbak itthon, és én vettem őket abból a pénzből amit nem mellesleg tiszta úton szereztem meg.
Ha állítólag nem vagy hülye (=DDD), akkor próbáld már meg +emelni a segged és csinálj már vmit magadtól, szülői segítség nélkül.
Hoppá hoppá!!! XD Úgy néz ki mégis telibe talált a dolog!!! Ezek szerint egy kis hülye majom lehetsz!!! Szar ügy.... Ennyi idő kellett mire kitaláltál vmi frappáns választ!! Figyelj, adok egy tanácsot: Az ilyen önelégült majmok mint te, jobb ha el sem mozdulnak apuci pénztárcája mellől, mert anélkül úgy sem húznák maguktól sokáig.
Mellesleg neked nem kell bizonyítanom semmit... És ez a te megvádolásod felvet egy igen érdekes ámde számodra gázos feltevést!! Én tényleg jó családból származok, de te meg lehet, hogy egy csóró panelben laksz egy kis patkány kutya vagy egy macska a legjobb barátod és itt csak szimplán elő adod magad, leírsz olyanokat amiről te csak álmodnál! Ilyen hülye tyúkokból elegem van akik csak a pénzre gerjednek! Tudom jól, h milyen lehetsz, már sok ilyen embert zártam ki a baráti körömből, suttyókkal nem foglalkozok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!