Milyen lehetőségeim vannak? (ELTE->külföld)
Figyelt kérdés
ELTE-s vagyok első éves és szeretnék kimenni külföldre tanulni jövöre 1 évre, egész pontosan angliába. Sajnos a HÖKösök nem vmi segitőkészek, talán ti tudok segíteni. Milyen ösztöndíjak vannak angliába? eltének milyen testvériskolái vannak? stb stb amit még tudni kell.
nagyon nagyon szépen köszönöm!!!
2011. jan. 28. 14:05
1/6 A kérdező kommentje:
ja és TáTK-s vagyok
2011. jan. 28. 16:33
2/6 anonim válasza:
szerintem keresd a fogadóórájában a külügyi bizottság elnökét, biztos segíteni fog, ha 1-2 konkrét dologgal készülsz, pl. mit akarsz ott tanulni, miért, stb., nem csak annyival mész oda, h. menni akarok.
3/6 anonim válasza:
na szóval én csak 1ről tudok,az erasmusról.erre seperc alatt rátudsz guglizni,de a a hök honlapján is fennvan talán.én is olvasgattam utána,végülis testvériskolák nevét nem találtam,de azok megvannak jelölve,hogy melyik országokra lehet pályázni.angliára is,amúgy ez az erasmus csak európán belülre korlátozódik.hát esélyt nem írnék,mert nem tudok,de általába a "turistaországokba" szokott lennie a legnehezebb bekerülni.pl spanyol,portugál,angol,francia. hallottam,hogy pl finnekhez egy csaj úgyjutott ki,hogy pl nyelvvizsgája se volt,és átlaga se volt olyan egetrengető.persze nem mondhatom,hogy jelentkezz oda,mert kitudja hányan fognak most.második évbe már kimehetsz amúgy ,kivéve,ha első évben a tavaszi félévet passziválod.amúgy ez az erasmus nem olyan jó,mint ahogy én gondoltam.mármint maga a program jó,de kapsz kb 300eurot havonta,amivel kitörölheted a segged szépen szólva.angliába a koli is olyna drága,hogy ha egész évre megkapod az ösztöndíjat,abból is épphogy,vagy ki se jön a koli kifizetése.ezt etr-be olvastam.szóval csak akkor érdemes megjelölnöd,ha van is pénzed,hogy fenntartsd magad.(ezért nem is mennek ki olyan sokan)remélem segítettem,amúgy erasmusra mostanság kell majd jelentkezni,ezt is megtudod nézni etr-be.ha még vmi érdekel,akkor szívesen válaszolok,ha tudok (ttk-s vagyok)
4/6 anonim válasza:
UKCISA, ösztöndijak de lehet hogy már kesö.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
huu nagyon szépen köszönöm
2011. febr. 9. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!