16 évesen foglalkoztatna v. ki Londonba?
Nővéreim kinn élnek, és tavaly nyáron voltam kinn náluk pár hetet, minden 2. fagyizónál meg ilyen helyeknél ki volt írva, hogy felvesznek embereket..
nos én 2. éve tanulok angolt, és szerintetek nyáron kimehetnék dolgozni, pénzt szerezni?
köszönöm előre is a válaszokat
Nekem is vannak kinn rokonok, kérdezték megyek-e, de tavaly még csak 20 voltam, akkor meg nem éri meg, 21évesen már teljes bért kapsz. :D (szóval ha tudok, most már megyek :D)
Fagyizóról ne nagyon álmodj, ott kommunikálni is rendesen kell, maximum takarítás, árufeltöltés, de ehhez tényleg fiatal vagy, éjszakai munkára itt is csak 18 felett alkalmazhatnak.
Feketén valóban ne vállalj munkát, az lesz a legkisebb bajod, ha nem kapsz pénzt, de kiutasíthatnak és elég csúnya dolog a nemzetközi pereskedés, meg drága is.
De amúgy miért nem a tesóidat kérdezed? :D Ha olyan helyen dolgoznak, talán be tudnak protezsálni az irodába lótifutinak vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!