Lehetséges, hogy a barátnőm szlovák érettségivel Magyarországon tanuljon?
Figyelt kérdés
Van egy szlovákiai magyar barátnőm, aki Szlovákiában érettségizett, szlovák suliban. Szeretném tudni, hogy van e esély arra, hogy magyar érettségi nélkül is nálunk tanulhasson tovább?!? Köszi a válaszokat :)2010. dec. 6. 00:03
11/11 anonim válasza:
Anno az én időmben 2009-ben így számolták át a külföldi érettségit, amcsit, szlovákot detto, de ugyebár akkor ha magyar nyelvű karra jelentkezett:
5: 100% 4:79% 3:59%? Az 5,4-ben biztos vagyok, a többire sosem kellett figyelnem :D:D
Tehát lehet hogy a felelete egy gyenge ötös volt, amiért nálunk csak 80% kapott volna, de mivel neki jegye van kapott érte nálunk 100%-ot.
Igazságtalannak érzem am nagyon... de hát ez van, és aki rátermett azt úgyis az élmezőnyben van és nem kell emiatt paráznia, hogy másnak könnyebb, mert anélkül is megcsinálja.
Amúgy mondom, google és om.hu a barátod, járj utána, mert azóta nem követem az infókat.
Mondjuk húgomnak se jönne rosszul...:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!