Lehetséges, hogy a barátnőm szlovák érettségivel Magyarországon tanuljon?
ha arra gondolok, hogy az orvosi tele van külföldiekkel, akkor biztos
(bár azok fizetősön vannak)
Nekem vannak ismerőseim, akik kint érettségiztek, de Mo.-ra jöttek egyetemre...nekik nem volt gond.
Ha a barátnődnek nincs magyar érettségije, szerintem nem gond, sok külföldi jön ide tanulni nulla magyar tudással, nem hiszem, h nekik lenne magyar érettségijük...
Igen, lehet és mázlisták akik onnan jöttek ide.
Hogy miért? Mert ők jegyeket kapnak és nem százalékot.
És az ő ötösük 100%-nak számítódik itt be...
Igen, az orvosin ezért vannak sokan, mondjuk nekem is van barátnőm és nem haragszom rá ezért - és ő amúgy is nagyon okos és szorgalmas- de akit meg így felvettek úgy is hamar kiderül, hogy bírja-e vagy kibukik... - az meg mondjuk más kérdés hogy esetleg egy nagyobb tudásút szorított így ki az átszámítás miatt.
Ha jól emlékszem www.om.hu oldalon fennvan hogy hogy lehet átszámítani a külföldi érettségiket magyar pontokba, de ha más nem írj nekik üzenetet.
előző vagyok, és az elsőre írom.
Nem. Nem fizetősön vannak!!!
Az angol és német karon fizetnek, Guo azt mondta félévente 2 vagy 4 000 000 Ft-ot.
21:35
"Igen, lehet és mázlisták akik onnan jöttek ide.
Hogy miért? Mert ők jegyeket kapnak és nem százalékot.
És az ő ötösük 100%-nak számítódik itt be... "
hh 100%-nak ? kifejtenéd bővebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!