Mi a véleményetek a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetemről?
Attól szeretnék véleményt kérni aki jelenleg is oda jár,vagy ott végzett magyar nyelvű orvosi szakon.
A kémia nagyon nehéz?
Milyen tantárgyak vannak?
Megéri ott tanulni?
Attól hogy 2 naponta felteszed ezt a kérdést, nem fogsz több választ kapni.
Az egyetem oldalán nézz utána ha kiváncsi vagy.
Marosvásárhely jó város. Sokkal szívesebben tanulnék ott, mint Budapesten. Nyilván olyanok, ami más orvosi egyetemeken is. Legalábbis merem remélni, hogy orvosi téren nincsenek annyira lemaradva az ottani egyetemek, mint a gazdasági karok.
Tanulni mindig megéri.
#6 Nincs különbség a magyar egyetemek között. Egyáltalán nem nehéz másik városban találni munkahelyet ha valaki pedig épp Budapestre akar menni, ott is van esélye. Az a jellemző inkább, hogy a TDK-s hallgatóknak tartják fent a helyeket, mert őket ismerik már az osztályokon. A Semmelweis semmivel nem ér többet mint bármelyik más.
Megfordítva a Semmelweisről nehezebb helyet találni Szegeden/Pécsett/Debrecenben külsősként ahogy bármelyik egyetemről egy másik egyetem vonzáskörébe.
#8 Én is a saját és mások tapasztalata alapján írtam amit írtam. Helyezkedni tudni kell. Rezidensi állások esetén inkább hátrány egy másik városban szerzett diploma. Egy munkahelyre nem a Semelweissest veszik fel ha jelentkezik csak mert ott szerezte a diplomáját.
Arról nem is beszélve hogy sokan más egyetemen csinálják a hatod év gyakorlatait mert a pesti gyakos helyek nem a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!