Lehet e egy gépészeti-technikum tanulójaként cserediákként kimenni külföldre tanulni?
Én tudom, eléggé hiú vágynak hangzik. Ez az iskola egy szakközép technikum (Mechwart András), és természetesen van erasmus programja, viszont amire én gondoltam az egy féléves-éves cserediákprogram, és valószínűleg nincs rá lehetőség (vagy évet kell ismételnem), de akkor sem szeretném feladni a reményt, ezért gondoltam bepróbálkozok ezen az oldalon...
A kérdésem lényege összeszedve annyi lenne, hogy bár ugyan nem vagyok túlságosan tisztában még ezekkel kapcsolatban, de van e rá lehetőség, hogy esetleg egy külföldi szakiskolában/technikumban/gépészeti szakközépben tanuljak külföldön, és töltsem el ott az évet? Így meglehetne oldani azt, hogy esetleg ne kelljen évet ismételnem, vagy rosszabb?
Ha minden eltervezve megy, és nagy az esély rá hogy úgy fog, jövőre kezdenék el tanulni a Mechwart falai között, magyarul nem a technikumi évemet szeretném utazgatással tölteni :D.
Bármiféle válasz életmentő tudna lenni most nekem! Természetesen ezalatt értelmes, normális válaszokra gondolok, nem pedig egy néhányszavas helyesírásokkal teli kedves üzenetre gondolok amely a "nem lehet felejtsd el" mondat, kissé rosszabb szavakkal kifejezve.
Köszönöm a válaszokat!
Nem teljesen értem a kérdésed. Mondtad is hogy van Erasmus program. Vagy azzal mi a baj?
Amúgy ha Erasmuson sem tudod elismertetni az óráidat, akkor máshol sem fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!