Aki hallott már a Collegium humanum egyetemről? Mik a vélemények róla?
Én jókat hallottam róla, és eddig minden kérdésre válaszoltak, bár tényleg van akinek nem tetszik.
Most kezdem majd a félévet :D
Sziasztok! Én vagyok a 2-es.
Menedzsment Bsc-n kezdtem, és teljesen meg vagyok elégedve idáig.
A “sok” negatív komment itt gyakorin elenyésző azokhoz képest akiknek semmi gond nincs az intézménnyel.
(Több 100 ember évfolyamonként). Jellemzően azok jönnek ide akik néhány hét után kiiratkoznak, vagy pl nem is fizették be a tandíjat határidőre.. (ilyenre is volt példa, ezért nyilván sérelmezik amiért nem folytathatják a tanulmányaikat.)
Az oktatás rendben zajlik, vissza nézhetők tényleg. A tanárok is elég jók, tapasztaltak nagyon sok gyakorlati példát hoznak amit a munkába könnyen tudsz hasznosítani. A vizsgákról egyelőre még nem tudok nyilatkozni, az majd csak jövőre lesz aktuális.
A pszichológia képzésről sajnos nem tudok sok mindent, de ott is hasonlóan esténként van az oktatás. Nekünk is van első félévben pszichológia óra, amit okleveles pszichológus tart aki szintén otthon van a szervezeti pszichológiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!