Neumann János Egyetemről velémények?
Neumann János Egyetemről velémények? Leginkább a járműmérnöki szak érdekel duális képzéssel. Axiál-t néztem ki gyakorlati cégnek, arról is jöhetnek infók ha van valakinek.
Kolesz, egyetemi élet stb...
Ha bejutsz akkor duálisra bárhova megéri járni, mert lesz valamennyi pénzed és RENGETEG tapasztalatod.
Maga az egyetem okés amúgy. Ha ötös szintet hozol, akkor nincs nagy különbség neves egyetemekhez képest tudásilag. Viszont itt több olyan lesz (azaz inkább rengeteg), aki csak azért megy oda, mert mérnök meg alacsony ponthatár aztán bukdácsolni fog. Mondjuk a duálisosok nem ilyenek, velük érdemes barátkozni és jó kapcsolati tőke.
Ha csajozni akkor akkor ott a GTK, teli van jó csajszikkal:D ha csaj vagy akkor nem tudok tanácsot adni:(
Nagyon nagy bulik annyira nincsenek, mert nyílván Budapesten van a legjobb éjszakai élet, de kilehet fogni házibulis társaságot és azok jók szoktak lenni. Amire még érdemes járkálni, azok a tesi tanár által szervezett pár napos "túrák". Itt sétáltok valamennyit, utána pedig nagyon jó helyeken isztok:D ezek is hangulatosak szoktak lenni. Más élet viszont ami nem lame az nem nagyon van sajnos. Meg szerintem nagyon rossz, hogy olyan messzi van a koli az egyetemtől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!