Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Milyen orvosi egyetemeket...

Milyen orvosi egyetemeket ismertek külföldön, ahol ingyenes az oktatás , vagy akár van lehetőség ösztöndíjasként tanulni ?

Figyelt kérdés

Jövőre fogok végezni a pszichológia mesterrel, de úgy érzem tovább szeretném folytatni a tanulmányaimat , nem feltétlenül vagyok megelégedve ezzel a tudással. A problema az adott, ugyanis az összes állami félévemet elhasználtam, és ebben, a csodálatos gazdasági helyzetben nem tudnék milliós tandíjakat fizetni… (még úgysem, ha kipottyantanék 3 Babócát reagálva a méhem zsarolására) :)

Szóval alternatívákat keresek!

Ugyanakkor azt is szívesen meghallgatom , hogy aki önköltségesen végezte el az egyetemet , az milyen erőforrásokat használt?

2023. júl. 7. 03:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%
Nyílván ételmiségi az újonc paraszt fantarisznya ujgazdag réteges méteres
2023. júl. 13. 03:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ösztöndíj van. Az adott egyetem honlapjám kell körbenézni. Arra kell azért számítani, hogy kemény elvárások vannak. Orvosival nincs tapasztalatom, holland egyetemi felvételivel van (műszaki terület).

Szerintem minden szakra van ilyen lehetőség, más kérdés, hogy megnyered-e

2023. júl. 16. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!