Ha lehetőséged lenne egy külföldi egyetemen tanulni, vagy jól fizető munkát vállalni egy országban, ahol kiderülne, hogy a neved valami oltári malacságot és vicceset jelent azon az idegen nyelven, akkor is kimennél abba az országba dolgozni, tanulni?
#1 vagyok: Igen, én vállalnám. De én alapból is olyan típus vagyok, akit nem hatnak meg az ilyen fajta éretlen beszólások. Egyik fülemen be, másikon ki. Ha valakinek ez a legnagyobb öröme, hogy a nevemen röhög, akkor csak tessék. Egy idő után úgyis kikopnak mellőled az ilyen emberek, illetve immunissá válsz ezekkel a beszólásokkal szemben.
Persze tudom, hogy ezt nem mindenki tudná így kezelni és azt is megértem, ha valaki lelkileg túl instabil ehhez és inkább lemond a lehetőségről, de én, személy szerint azt választanám, hogy kimegyek.
Csak abban az esetben vállalnám ha egyébként mindent a seggem alá raknának odakint.
Lakhatás, közlekedés és a munka az legyen meg.
Ne úgy menjek ki, hogy egy sátorban élek kezdetben és gyalog kell jàrnom mindenhova és a szemétből ennem, ráadásul még a munkát sem biztos, hogy megkapom.
Ez egy olyan országban kérdezed, ahol azért változtattak meg egy szereplő nevét, hogy ne cikizze a lakosság? (Samantha nem Samantha volt a Dallasban, hanem Sue Ellen, de a szú az bogár és inkább a magyarok átnevezték Samanthára, hogy ne cikizzék, meg röhögjenek rajta a magyarok!)
Szóval ja... pont ugyanez vár rád külföldön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!