Mire jó a felsőfokú nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Miben "jobb" a középfokútól?2023. jan. 11. 18:21
1/5 anonim válasza:
Nekem egyetemhez kell pontok miatt, mert többet ér. A B2 30 lesz nekem 24ben intézménypontként a C1 50 ami azért nem mindegy, bár ez intézményenként eltérő. Szerintem sok ember csinálja meg főleg emiatt
2/5 anonim válasza:
Ha felvételi szempontjából érted, akkor abban "jobb" a középfokúnál, hogy több pontot ér. Amúgy meg magasabb szintű nyelvtudást jelent. Itt van róla egy egész jó összefoglaló:
3/5 anonim válasza:
Középfok : társalgási szint
Felsőfok : tárgyalási szint
C2 : anyanyelvi szint
Ha a felvételi pontok a kérdés, akkor meg az előttem válaszoló már leírta
4/5 A kérdező kommentje:
És az új rendszerben ér +30 pontot, vagy a mostani 12.-eseknek is plusz pontot ér?
2023. jan. 11. 19:45
5/5 anonim válasza:
Idén a közép 28,a felsőfok 40. Lehet intézmény is változtathat már, de ez az általános, a legtöbb egyetem így számol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!