A Harvard Egyetemre hogy vesznek fel? És fizetni kell ahoz,hogy itt tanuljak?
Nagyom szeretnék ott tanulni igazából 1 évem van még..szeptembertől amerikába megyek és kint folytatom a gimit…sajnos csaladi okok miatt..es minden almom eddig az volt hogy majd ott tanuljak a Harvardon…kituno vagyok mindenbol gondolom ez is fontos oda..es nehez bejutni…de az erdekel leginkabb hogy ott valyon mennyit kell fizetni azert hogy ott tanulok?
Ti tudtok errol valamit?
Elore is koszonom a valaszotokat!
Kb. lehetetlen bekerülni, de itt van a nemzetközi felvételi leírása.
Fontos a jó tanulmányi eredmény, plusz motiváció, de önmagában lehet, hogy kevés lesz...
Amúgy pedig ha jól tudsz angolul, egészen biztosan megtalálod az egyéb infókat (tandíj, stb, ösztöndíjak, egyebek...) az egyetem honlapján.
Nem mondod, hogy még meg sem próbáltad....
.... de még egy szimpla google-kereséssel is megtaláltad volna.... millió cikk van róla, tessék, itt egy Investopedia oldal:
"The standard tuition for the 2021-2022 academic year is $51,143 without any financial aid, up from $49,653 a year earlier.
1
Room and board and other fees bring the total price tag to a hefty $74,528.
1
That’s pricey even by private school standards. The average cost of a private, non-profit, four-year institution nationally is $32,410, according to the College Board.
2
The average for tuition and room and board combined was $48,510. "
Ajánlom figyelmedbe ezt a podcastot, amelyben Friderikusz beszélget egy magyar fiúval, aki felvettek a Yale-re.
https://www.youtube.com/watch?v=k_VF3t_mQ9Q
Tudom, hogy a Harvard iránt érdeklődtél, de szerintem fontos lenne reálisan látnod a felvételi esélyeidet, talán ebben segíthet ez a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!