A mostani helyzetet látva előreláthatólag megérné-e Oroszországba menni egyetemre?
Figyelt kérdés
Alapképzésről lenne szó, műszaki vonalon. Oroszul jól tudok és angolul is. Nem nagyon tudom eldönteni, hogy a jelenlegi helyzet hogyan befolyásolja majd a jövőben az elhelyezkedést itthon egy esetleges orosz diplomával.
A "megérné-e" rész arra vonatkozik, hogy összevetve egy magyar, akár valamilyen nyugati egyetemmel milyen lenne. Megérné-e a tapasztalat szerzés, külföldi élet kipróbálása egy orosz egyetemen, vagy most ez abszolút hülyeségnek tűnik?
2022. júl. 24. 21:37
1/3 anonim válasza:
Felvi.hu: elérte a(z) ÁVH-TTK kulák tanulmányok (orosz nyelven) (Szibéria) ANA ponthatárát.
2/3 anonim válasza:
Én tuti nem mennék oda, mert nem érezném magam biztonságban, szerintem érthető okból. Ennyit nem ér meg egyetlen egyetemi képzés sem. Szerintem ez most abszolút hülyeségnek tűnik, igen.
3/3 anonim válasza:
Nekem 3 diplomam van es egy pillanatra SE gondolkodnek azon hogy oroszba menjek tovabbkepzesre.
Legkorabban, ha minden rendezodik, TALAN olyan 10 ev tavlataban. De a diploma negativ megitelese nem fog valtozni. Az emberek emlekezni fognak minderre ami most tortenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!