Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan oldjam meg ezt a...

Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet? Külföldi tanulási "lehetőség". Nekem ez az álmom.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 28 éves vagyok, most végzem el a gyógytornász sulit, ha Isten is úgy adja. Van egy párom, imádom, 24 éves nagyon jól megvagyunk. Álmom az, hogy az FC Barcelona központjába dolgozzak valamilyen formában és erre van esélyem, azonban ennek más akadályai vannak.

1. Pénz

2. Párkapcsolat

Pénz - össze akarunk költözni, lakás, költségek stb., 5 millió ft az Msc képzés Barcelonaban.

Párkapcsolat - sajnos párom autoimmun beteg és gyógyszer miatt nem gondolkodik külföldben (sztem ez megoldható a gyógyszer szállítás)

Rettentően frusztrál, hogy ezt simán el tudnám érni, azonban fent látjátok, hogy mik az akadályok.

Ti meddig mennétek az álmaitokért? Én sokáig...

2022. ápr. 1. 18:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Pontosan így van. Magam is írtam, hogy Spanyolországban biztosítottnak kell lennie. Lehet magánbiztosítóval vagy a közegészségügyben. Érdemes megnézni ezt az oldalt róla: [link] (kattints a "Beneficiarios"-ra hogy kinyíljanak a részletek)
2022. ápr. 2. 19:57
 22/22 A kérdező kommentje:
Na majd holnap megnézem. Köszi szépen!
2022. ápr. 2. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!