Van olyan ország ahol jobb az oktatási rendszer mint Magyarországon?
"Nincs igazad. Egy országot biztosan tudok mondani, ahol saját tapasztalataim alapján lényegesen jobb a közoktatás, mint nálunk, s az Nagy-Britannia. Én ugyanis itthon és ott is tanítottam a közoktatásban, s az alapján, amit láttam és tapasztaltam, teljesen egyértelmű, hogy ők nálunk jóval előbbre vannak. Épp az általad leírt hosszú lista szemszögéből előznek meg minket egy utcahosszal."
Nem tudom te milyen ultra posh iskolában tanítasz, de azt igen, hogy én a szaktársaimon látom itt kint az "utcahossz" eredményét... középiskolában mindig sírtam hogy milyen szar, DE ÁLDOM AZ URAT HOGY NEM ANGLIÁBAN KELLETT TANULNOM KÖZOKTATÁSBAN!
Semmit nem tudnak az adott szakon kívül. "2. Vh? Az a gyilkosságos volt ugye?"
"Magyarország? Az nem egy német megye?"
Nem mindenki ilyen persze, de nem véletlen hogy a legtöbb ember a saját szakján kívül kussol.
Az egyik óratartóm meg arról panaszkodott hogy a "kontinentális diákok" (minden ami nem UK, Írország), leelőzik a helyieket, mert sz.r a brit oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!