PTE Mérnöki Diplomával USA-ban?
PTE Környezetmérnöki szakon végzett diplomát lehet valamilyen formában hasznosítani az Államokban?
Vagy esetleg olyan, hogy itt elkezdtem és ott befejezem? (Nem nagyon találtam ebben a témában semmit de hátha valaki tud valamit.)
Nyugati Államok valamelyikébe szeretnék költözni, ha lesz rá lehetőségem. Tudom nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Sok helyen azt írják, hogy nem fogadják el az itteni diplomát csak azt amit ott végeztek el, viszont sok helyen olyan példát láttam hogy elfogadják. Ezzel a konkrét szakkal mit lehet kezdeni?
Igazából most fogom elkezdi, de nem szeretnék úgy itt lenni 4 évet, hogy utána nem tudok kint mit kezdeni a diplomával.
Válaszokat előre is köszönöm!
Un. honosítási eljárással szerintem honosítható az USA-ban az itteni diploma,viszont nem annyira könnyű egy folyamat,de megéri,ha végigviszed.
Ezzel az itthoni diplomával ott is tudsz dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!