Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Milyen lehetőségeim vannak...

Milyen lehetőségeim vannak középiskolásként vagy egyetemistaként Japánba kijutni?

Figyelt kérdés

Elsősorban tanulási célból érdeklődöm. Azt tudom, hogy vannak különféle ösztöndíjak erre, de érdekelne pár tapasztaltabb ember véleménye,hogy melyik programban éri meg legjobban részt venni. Azt is tudom, hogy ezek főként egyetemisták számára érhetők el, de gondoltam hátha van esélyem középsuliban is valamire. Minden részlet érdekel,szóval kérlek írjatok le mindent ami ezzel a témával kapcsolatos.

Az is tökéletes, ha valaki tud ajánlani olyan programot is, ami nem kifejezetten a tanulást célozza, hanem pl. 1 hetes városnézésre ad lehetőséget, de most csak mondtam valamit. Természetesen a családommal csak úgy nem tudunk kijutni Japánban, ezért is teszem fel így ezt a kérést.

Előre is hálásan köszönöm a válaszokat!!!

2021. júl. 1. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Nézd meg ezt az oldalt:

[link]

2021. júl. 2. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én gimiben voltam kint egy évet Japánban, a YFU nevű cserediákszervezettel :) Mindent teljesen jól megszerveztek és elintéztek, szóval csak ajánlani tudom őket. :)

Ha meg szeretnél esetleg kérdezni tőlem, vagy beszélegetni, akkor írhatsz nyugodtan privátban :)

2021. júl. 3. 02:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Első,amit linkelt azok hosszútávú ösztöndíjak és nagyon nagy értük a verseny, ahogy a második mondja, valami cserediákprogramot keress, a legnépszerűbb az Afs, ha önkéntskedsz, akkor sokat vonhatnak le a fizetendő összegből, de így sem valami olcsó.
2021. júl. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!