Európában melyik országban lehet még tandíj nélkül tanulni?
Figyelt kérdés
Olvastam különböző országokról (pl. Skócia és főleg ez érdekelne), hogy alapképzésen nincs tandíj, viszont a Brexit óta nem tudom, mennyiben változtak a dolgok. Valamint csak régebbi cikkeket találtam, így nem tudom, mennyire érvényesek még az információk.
Valaki tud erről valamit?
2021. jún. 18. 17:14
1/5 anonim válasza:
Külföldiként sok helyen nem ingyenes az oktatás, viszont ha van rá keret, akkor meggondolandó.
Pl német-osztrák területeken, 600-700€ körül mozognak az egyetemmel kapcsolatos díjak (pl: beiratkozás, bizonyos oktatással kapcsolatos díjak)
Érdemes utánakeresni az adott egyetemen (mert sokszor azok is mások) és pl uk-nal megpróbálni valamilyen ösztöndíjat szerezni.
Ez egy kicsit macera, de ha ez az álmod, akkor a végére megéri😁
3/5 anonim válasza:
Az UK-t teljesen felejtsd el a Brexit miatt, mindenhol ilyen évi 15 ezer fontokat kell kifizetni.
4/5 anonim válasza:
Uni Wien olcsó, 25 eur/félév, persze csak a német nyelvű szakok. (vagy lehet hogy az angolok is, de nem hiszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!