Erasmus Hollandia vagy Portugália? Többi lent :)
Nem tudom melyik ország érné meg jobban, ha a jövőre vetítjük. Melyik ér többet a munkaerőpiacon?
Mind2 elég vonzó. Portugália nagyobb kihívás lenne. Nekem jobban bejön a táj. Viszont a kultúra nem. Hollandiában színvonalasabban az oktatás. Viszont nem annyira jön be a táj.
Megélhetés is egyszerűbb Portugáliában.
Esetleg kérhetnék tanácsot?
Az oktatás szempontjából valószínűleg Hollandia. Valószínűleg jobban fejlődne a nyelvtudásod, és az oktatás is nagyobb hangsúlyt kapna.
Ugyanakkor számomra minden más szempontból Portugália. Jól ki lehet jönni az ösztöndíjból, és csodálatos a táj, és egy kis országban rengeteg minden van összezsúfolva. Én nem a nagy szakmai fejlődés miatt mentem Erasmusra, hanem hogy világot lássak, ismerkedjek, magamat fejlesszem és pihenjek egy kicsit, és abszolút megérte Portugáliát választanom, nagyon sok minden belefért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!