Mik a követelmények a Glasgow egyetemre?
Utána néztem az oldalon, de így se kaptam pontosabb információt.
Leginkább orvosi, illetve másodsorban jogi területen helyezkednék el. Nem igazán értem, hogy mit értenek azalatt, hogy AAAAA az S5 végén. Szóval elfogadok tapasztalatot, akár a városról, akár az egyetemről. Örülnék, ha valaki leírná, hogy pontosan mit várnak el egy magyar diáktól. Tehát a honlapon nekem kiírta egy csomószor, hogy nem elérhető az oldal, szóval így kevesebb információhoz jutottam.
Az megvan, hogy minimum 2db.emelt kell, lehetőleg mindegyiknek 5-ösnek kell lennie.
A válaszokat köszönöm. :)
Konkrétan egy google keresés és két kattintásomba telt. Ha ezt nem voltál képes megtalálni, hogy akarsz skót egyetemre menni?
Konkrétan leírja hány százalékos érettségik kellenek és milyen jegyek. Ha valami pedig nem tiszta, dobsz nekik egy emailt, hamar válaszolnak és kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!