Megéri külföldön gyógytornásznak tanulni?
Ingyenes vagy ösztöndíjas van kb mindenhol, neked kell eldönteni, hogy pl milyen nyelven megy az adott oktatás, az neked hogyan megy.
Mi éri meg jobban. Gondolva, hogy a nemzetközi listán, lehet hogy a kinézett egyetemed nincs jobb helyen, mint egy itthoni egyetem, akkor nem biztos hogy megéri a dolog. Vagy hogy merre akarsz elhelyezkedni. Én itthon tanulok, de mivel az egyetem egész jó helyen van, így külföldön viszonylag egyszerűen eltudom fogadtatni a diplomát. Viszont ha visszamehetnék az időben, akkor lehet máshol kezdenék. (Ez azért nehéz, mert minél többet tudok meg az elhelyezkedésről a világban, annál jobban ábrándulok ki bizonyos országokból és ha nemzetközi szinten csak alig van jobb helyen, mint a mostani, akkor semmi értelmét nem látnám a hercehurcának, ha nem tetszik az adott ország.)
Ha gondolod erről szívesen mesélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!