Hogyan lehet államisnak lenni amerikai egyetemen?
Tdom, hogy az usa-beli egyetemekért a külföldieknek alap esetben - h csak nem valami spéci ösztöndíjjal mennek - fizetni kell.De egy ismerősöm , aki ELTÉs, minden nyáron kinn van egyy családnál, akik a barátaik és meg szokták magukhoz hívni nyaralni , és ő is kinn akar egyetemre járni, ha ezt itthon befejezte. Na ő azt mondja mindig , mikor nyár végén hazajön, hogy a kinti "családja" szerint ha nem is olyan egyszerűen, de el lehet intézni , hogy államis legyen .
Hallott valaki ilyen dolgokról ?
(Őt nem tudom elérni hetek óta, ezért nem tudom kifaggatni. )
ok,köszi.
de nem az ismerettségen van a kérdésem hangsúlya, hanem hgy ezt hogy lehet kivitelezni az állam felé.
amúgy a halványtól azért több esély van rá sztem . az ismerősömet tényleg biztatjék vele és ott is van a családban egyetemista.
valaki esetleg td vaalmi tippet adni tapasztalataiból ?
élt valaki kint?
én amúgy több távolabbi ismerősről is tudom, hogy kint tanult pl részképzésben ! és tuti nem csak fulbright-tal lehet!
csak nincs meg a címük, hogy megkérdezzem..
Help please! köszi!!!!!!!!!
szia, igen tudom !
pontosítanék a kérdésemen : hogyan nyerhetem el az ösztöndíjat, ami fedezi a tandíjat ? :))
mert a legtöbb diák abból fizeti és legfeljebb belepótol, dolgozik mellette . de a többség nem bírná fizetni az államist, főleg ha több gyerek van a családban.
Az államis arra vonatkozik, h vannak állami sulik meg magánsulik. És a magásulik általában sokkal drágábbak és elismertebbek.
De mindegy, hogy nevezzük, van itt valaki, aki tud valami tippet adni saját tapasztalatból ? Esetleg kint élő magyarok , akiknek vannak itt rokonai, akik kimentek ?
Nagyon örülnék, ha valaki tudna valamit !
Amúgy köszi a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!