Érdemes Erasmusra jelentkezni jelenleg?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 08:39
1/2 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem nem.
Az Erasmus lényege, hogy valamennyi tanulmányi tapasztalatot szerezz egy idegen országban, de főleg kapcsolatokat építs, barátokat szerezz, belekóstolj a helyi kultúrába, kipróbáld magad nemzetközi környezetben stb.
Na most az oktatás online zajlik kb mindenhol, vagyis be se tudnál menni egy órára sem, a társasági élet meg... Ezer korlátozás (a helyek jó része zárva, este 8 után eleve sehova stb.), meg hát mindenhol amúgy is maszk kell.
Szerintem maszk nélkül sem mindig egyszerű új kapcsolatokat létesíteni, pláne egy teljesen idegen közegben...
Nyilván vannak illegális partik, de gondolom nem Erasmus diákként akarsz mondjuk a francia rendőrségnek magyarázkodni, mert az ösztöndíj is ugrik, a többiről nem is beszélve..
2/2 anonim válasza:
én valószínűleg a jövő tavaszi félévre fogok jelentkezni, remélhetőleg akkora már feloldódnak a korlátozások, ha nem is teljesen azért legalább olyan szinten, hogy lehessen normálisan ismerkedni, élményeket szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!