Tudok 18 évesen itthon gimnáziumba menni?
Figyelt kérdés
Angliában tanultam általános után, gcsem van meg elkezdtem A levelt de nem tudnám befejezni, ha hazamegyek mit tudnek tanulni? vagy tudnek erettsegizni? felvennenek egyaltalan valahova?2020. okt. 11. 12:47
1/2 anonim válasza:
Igen, esti gimibe tudsz menni. Érdemes az intenzívet választani, így 2 év alatt érettségit tehetsz.
2/2 anonim válasza:
Én pont ezért nem költöztem haza. Mivel nem volt magyarországi általános iskolai végzettségem csak GCSE-m, azt mondták előbb be kell fejeznem az általánost, és utána mehetek 4 éves érettségire esti gimibe, amit nem lehet lerövidíteni, csak ha van egy szakmád vagy 2 osztályod, azt elszámolják 2 évnek ugye..
Inkább maradtam és lassan már az egyetemet is elvégzem. Neked is ezt ajánlom, csak akkor menj haza ha tényleg nincs más lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!