Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Stipendium Hungaricumon vett...

Stipendium Hungaricumon vett már valaki részt? Egyéb lehetőségek pl. Koreában, Mexikóban való továbbtanuláshoz?

Figyelt kérdés
Főként tapasztalatok, részletek érdekelnének. Ha sikerülne jelentkeznem, jövőre az alapszak utolsó évében mennék, de nem találtam pontos információkat, csak Erasmushoz. Köszönöm a segítséget!

2020. szept. 2. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:
97%

a stipendiumot nem tudom, hogy működik, de a európán kívülre még lehet jelentkezni a Campus Mundira is ( [link]

annak azért nézz utána, hogy az egyetemed engedi-e azt, hogy az utolsó évet teljesen kint végezd/ egyáltalán el tudnád e végezni csúszás nélkül. (Szerintem nem gáz, ha valaki külföldi tanulás miatt csúszik, de van, akit ez zavar)

2020. szept. 2. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!