Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Magyar egyetemistaként tanulha...

Magyar egyetemistaként tanulhatok dél-koreában vagy japánban?

Figyelt kérdés
Szóval jelenleg külkereskedelmet tanulok a miskolci egyetemen - mármint még nem kezdtem el tanulni csak felvettek és arra gondoltam mivel a legjobb barátnőm is egy cserediák programmal ment ki külföldre én is megpróbálhatnám. Én fordító szeretnék lenni ezért szeretnék külföldön tanulni. Felsőfokon beszélem az angolt, alapon a japánt és most kezdtem el koreaiul tanulni. Csak azt nem tudom, hogy egyáltalán ki tudnék-e menni valamelyik országba tanulni rendesen a nyelvet. Ha valaki tud erről valamit nagyon örülnék egy válasznak. Előre is köszönöm!

2020. júl. 30. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Oktatási oldalakon láthatod de idén felejtis szerintem... de mindenképp próbáld meg mert tényleg nagy lehetőség! Javaslom minket országot de japánt talán jobban!

Sokkal nagyobb a kultúrája gazdagabb es kevésbé felszínesek az emberek ott... mig Dél-Koreában az emberek 90%-a nagyon de nagyon felszínes divat majmok...

Az utóbbi időben a koreaiak nagyon nagy csalódást tudnak csinálni mert nagyon álszentek... hangoztatják a szellemi értékeket meg hasonlo dolgokat de közben egyre fajtalanabb lesz az az ország... mig Japánban azert bőven megtalálható az értelmiségi a gondolkodó az egyéni ember

2020. júl. 30. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
99%
Attól függ mit akarsz. Ha informatikát akkor Korea. Azok állatok. Ott nagyon durván megtanulod. :)
2020. júl. 30. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Erasmussal bármelyik országba mehetsz ha jól tudom

Viszont arra számolj,hogy lehet ez a tanév off lesz

2020. júl. 30. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
98%
Erasmus nem csak az eu-n belül van?
2020. júl. 31. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
10%

4

Az Erasmus ha jól tudom nem attól függ,hogy melyik ország hanem,hogy az adott egyetem melyik egyetemekkel tart fenn kapcsolatot

ELTE-ről ezekbe az ázsiai egyetemekre lehet menni cserediáknak:

[link]

Ha jobban érdekel és szeretnél kimenni akkor viszont írj nekik e-mailt mert így nem tudom pontosan milyen szakokról lehet kimenni

2020. júl. 31. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Ahh, értem. Sose foglalkoztam ezzel. Erasmussal az a baj, hogy egy félévet elbuksz, mert semmit se számítanak be. Legalábbis nálunk így volt. Így 1 évet csúszott ismerősöm. Ami sok. Főleg, ha Egyetem után már dolgozol. 12xfizetes = x E Ft kiesés :). Legalábbis én így gondolkozok.
2020. júl. 31. 00:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6

Úgy tudom vannak dolgok amiket bele lehet számítani de tényleg sokan csúsznak vele

De nem akarok okoskodni mert sose mentem Erasmusra mivel engem külföldön a környező országok érdekelnek azokba meg egy hétvégén is át tudok menni :D

2020. júl. 31. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!