Magyar egyetemistaként tanulhatok dél-koreában vagy japánban?
Oktatási oldalakon láthatod de idén felejtis szerintem... de mindenképp próbáld meg mert tényleg nagy lehetőség! Javaslom minket országot de japánt talán jobban!
Sokkal nagyobb a kultúrája gazdagabb es kevésbé felszínesek az emberek ott... mig Dél-Koreában az emberek 90%-a nagyon de nagyon felszínes divat majmok...
Az utóbbi időben a koreaiak nagyon nagy csalódást tudnak csinálni mert nagyon álszentek... hangoztatják a szellemi értékeket meg hasonlo dolgokat de közben egyre fajtalanabb lesz az az ország... mig Japánban azert bőven megtalálható az értelmiségi a gondolkodó az egyéni ember
Erasmussal bármelyik országba mehetsz ha jól tudom
Viszont arra számolj,hogy lehet ez a tanév off lesz
4
Az Erasmus ha jól tudom nem attól függ,hogy melyik ország hanem,hogy az adott egyetem melyik egyetemekkel tart fenn kapcsolatot
ELTE-ről ezekbe az ázsiai egyetemekre lehet menni cserediáknak:
Ha jobban érdekel és szeretnél kimenni akkor viszont írj nekik e-mailt mert így nem tudom pontosan milyen szakokról lehet kimenni
6
Úgy tudom vannak dolgok amiket bele lehet számítani de tényleg sokan csúsznak vele
De nem akarok okoskodni mert sose mentem Erasmusra mivel engem külföldön a környező országok érdekelnek azokba meg egy hétvégén is át tudok menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!