Amerikaiak nagyrészének kb nulla a földrajz tudása?
Lehet elsőre furcsa kérdés de elég sok országban voltam és sehol se tapasztaltam olyan tájékozatlanságot ezen a téren mint az USA-ban
Egy átlag holland vagy magyar valahogy sokkal több országot ismer
Ahogy észrevettem rengeteg amerikai olyan országról sem hallott soha mint pl Nigéria vagy Etiópia
Ebből arra következtetek,hogy ott a hagyományos tanulásnak,magolásnak nem igazán fordítanak nagy figyelmet vagy egyáltalán nem annyit mint pl az EU-s országokban
Őszinte leszek én először nem hittem :D
Viszont ahogy látom erről nem az emberek tehetnek hanem sokszor a legalapvetőbb dolgokat sem tanítják sok suliban
Mert nem érdekli őket más ország. Te viszont fogadjunk nem tudnád felsorolni melyik amerikai állam hol van.
Egyébként nem egy primitív magyarral is találkoztam már. Mi pont olyan nép vagyunk, amelyiknek semmi joga leszólni más országokat.
Mondjuk én ismerem az államokat
Ennyi erővel egy amerikai meg nem tudja a német szövetségi államokat
De keveritek a szezont a fazonnal, én most országokról beszélek
Egy átlag holland stb azért tudja az amerikai országokat
Magyarországon is több amerikai országot ismernek ahogy észrevettem mint ahány amerikai európai országot ismer
Az államok nem országok
Ti nagyon keveritek a szezont a fazonnal
Vagy ti most trollkodtok?
Vagy nem tudjátok,hogy Kalifornia nem egy ország? :D
"Ennyi erővel egy amerikai meg nem tudja a német szövetségi államokat"
Az nem ugyanaz. Az analógiát az EU és USA között lehet meghúzni.
Tuti trollkodsz
Akkor fordítva mondjuk több orosz tudna amerikai államokat felsorolni mint ahány amerikai orosz államokat
Oroszország pedig majdnem kétszer akkora mint az USA
Vagy több európai tudna európai országokat felsorolni mint ahány amerikai amerikai országokat
Egyébként az analógiát azért nem az USA és az EU között lehet meghúzni mivel teljesen más a kettő
De kérdezz meg amerikaiakat,kb nem is tudják a legtöbb államukat,hanem USA-ként hivatkoznak,ellentétben az EU-val ahol országok vannak,mivel az Eu nem egy államszövetség hanem egy gazdasági
De akkor legyen más:egy átlag európai biztosan több európai köztársaságot ismer mint ahány amerikai államot egy átlagos amerikai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!