Mennyi az esélyem magyarként a Columbia egyetem jogi karához?
Figyelt kérdés
Szóval, még mielőtt kérdeznének, igen tudom mennyibe kerül és ez nem okoz gondot. 10.-es vagyok a matekon kívül mindenből kitűnő lettem 9.ben is és most is. Az angol sem okoz gondott. De beszéltünk már anyáékkal a nagykövetségen a tovább tanulással kapcsolatban, de csak általános jelentkezést mondták el. És kiváncsi vagyok egy idegen véleményére. Megnéztem a sulit és 18%-ban veszik fel a tanulókat. Köszönöm a választ, további szép estét2020. jún. 16. 19:24
11/15 anonim válasza:
Amerikaban a jogi egyetemre mar alapdiplomaval kell jelentkezni. Eloszor elvegzel Amerikaban egy alapkepzest ami 4 eves utana lerakod az LSAT-et es ugy jelentkezel a Columbiara.
Nem, magyar diplomaval nem fognak fel venni a jogi karra. Oda Amerikai diploma kell.
12/15 anonim válasza:
Ott élőknek is rohadt nehéz. Ilyen helyekre olyan emberek jutnak be akik kitűnő tanulmányi eredmény mellé nagyon sok mindent feltudnak mutatni és akkor is inkább azok élveznek előnyt akiknek van ismeretség
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy nehéz, de nem olyan teljesen lehetetlen már, mint Mo-ról egyenest.
14/15 anonim válasza:
13 nen mondtam hogy az, de valljuk be nem sok esélye van. Én minden jót kívánok a kérdezőnek és biztos be tud jutni egy jó egyetemre majd
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnap voltunk apuval az egyik ismerősénél. Aki azt mondta hogy ha jól teljesítek a vizsgán ( nem az érettségin) akkor nagyon jó eséllyel indulok. Mert elmondta hogy először politikai tudományra menjek, majd 4 év múlva az első diploma után átmegyek a Columbia jogi iskolába.
Szóval tényleg köszönöm az összes választ, majd megírom hogy felvettek-e, persze ha lesz addig még Gyk😊
2020. jún. 18. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!