Spanyolországban végezni az állatorvosit?
Ha ott szeretnél tanulni, akkor már ahhoz jobb nyelvtudásra lesz szükséged, szóval egyből semmiképp se tudnál középiskola után. Egy magabiztos felsőfok szerintem eléggé minimum. Ha ott akarsz majd utána dolgozni, akkor szerinten mindenképp előnyödre fog szolgálni egy helyi diploma.
Annak viszont nézz utána, hogy konkrétan mekkora kereset alatt számít valaki hátrányos helyzetűnek. Én is most megyek külföldre, és bár a családom itthoni mércével középosztályba tartozik, a gazdasági erőkülönbség és a rossz árfolyam mellett a holland mércével csórónak számítok és jogosult vagyok a támogatásokra.
Lehetséges én jártam ott egyetemre viszont nem mondanám,hogy a legjobb ország
Valamivel jobban fizet de elég nagy a munkanélküliség és mivel nekik sincs munkájuk nagyon nem látják szívesen a külföldi munkavállalókat
Ha mindenképp külföldre akarsz menni szerintem Spanyolország most per pillanat nagyon nem a legjobb megoldás,mondom úgy,hogy ott jártam suliba meg ott laktunk meg a fél családom odavalósi :D
#4-es vagyok.
Szóval szerintem diplomázz le itthon állatorvosnak, és közben (vagy előtte még) csináld meg B2-re a spanyolt, majd ha kezedben a diploma, irány Spanyolország, kezedben egy flamenco gitárral. :))
Szerintem ha mindenképpen külföld akkor egy osztrák egyetemmel már jobban járnál mivel Ausztria az kb az egész EU-ban olyan,hogy huha
Spanyol állami egyetemek a magyaroknál is gyengébbek,a magánegyetemek pedig sok pénzbe kerülnek
Tényleg csak segítő szándékból írom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!