Oxfordon csak az tanulhat, aki milliomos?
köszi:)
engem csak úgy általánosságban érdekelne, hogy mik a feltételek, stb...
A bátyám úgy ment, hogy:
1. Megcsinálta a TOEFL nyelvvizsgát.
2. Szerzett ajánlólevelet, ő nem alapszakra ment, de gondolom mindenhová kell, vagy ha nem is, nem hátrány. Ezek mellé versenyeredmények, eddigi megszerzett papírok etc.(gondolom neked ez az érettségi lenne, amit honosíttatni kell)
3. Elment felvételizni, csak szóbeli volt-pedig nem humán szakra ment- és ott elő kellett adni, hogy miért akar oda menni, miért gondolja, hogy oda való, persze angolul. És azt hiszem ezt levél formájában is meg kellett előtte írni, "motivációs levél", de ebben már nem vagyok biztos. Ez alatt persze nem azt kell érteni, hogy "Azért szeretnék ide járni, mert ez minden vágyam." Hanem megalapozottan, tényekkel, e"bben és ebben én országosan/nemzetközileg a legjobbak között vagyok és ezt és ezt tervezem vele".
Érdekel még valami? Amúgy milyen szakra mennél? Ez is sokat segítene.
Oxford anglia?
3290£ per tanev. legalabb AAA A-Level (harom tantargybol 5os jegyek erettsegi szinten itt kint) tandijat lehet igenyelni itt kint diakhitel formajaban.
a harom Alevel melle kell matekbol es angolbol is GCSE A. de ha magyarbol akarsz felvetelizni akkor idoben gondold meg. elobb kell beadni a felveteli kerelmet mint mas angol iskolakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!