Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit jelentenek a követelmények?

Mit jelentenek a követelmények?

Figyelt kérdés

Skóciába szeretnék egyetemre menni, de hiába néztem mindent át egyszerűen nem értem a követelményeket.

"32 points inculding 5,5,5 at HL "

Ezt írják a külföldi tanulók követelményeinek de nem értem mit kéne teljesítenem. Tudom hogy HL a higher level, ami gondolom az emelt szintet jelenti de most 3 emeltet kéne tennem és mindegyik legyen 5-ös ?, honnan jön az a 32 pont? És mindegy hogy milyen tantárgyból emeltezek? Csak mert nem ír semmi konkrétat...

2020. febr. 6. 16:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]

Összes érettségi eredményednek minimum 4-esnek kell lennie, és ebből kettőt emelt szinten kell teljesíteni.

2020. febr. 18. 06:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2020. febr. 19. 17:00
 13/13 anonim ***** válasza:
ez a 32 pont nem a nemzetközi diákokra vonatkozik, hanem az IB-re, ami agy külön képesítés, kb az érettségi megfelelője. Magyarországon is lehet szerezni pár iskolában, de ha sose hallottál még róla, akkor te gondolom sztenderd magyar képzésben tanulsz, úgyhogy az rád nem fog vonatkozni.
2020. febr. 29. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!