Lehetek magántanuló Angliában? Ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
Szeretnék visszaköltözni Magyarországra és ott jarni tovább iskolába de mellette magántanuló lenni Angliában. Itt már járok iskolába ésjelenleg az otthoni iskolámban vagyok magántanuló. Ezt akarom megcserélni igazából. Van-e erre lehetőség?2019. dec. 18. 17:36
1/2 anonim válasza:
Kizártnak tartom. Én is Angliában tanultam, viszont tartósan itt is éltem. De még így sem forrta ki magát a magántanulói helyzet, simán csak egy felvetés maradt. Te pedig nem is tervezel Angliában maradni, akkor ezt így végképp nem értem. Ha csak az iskola neve és helye miatt van (presztízs), akkor ezt hamar felejtsd el.
Hány éves vagy? Mit tanulsz, vagy mit tervezel tanulni? Van rá esély, hogy kint maradj a sulira? Ha van rá esély, kérdés nélkül itt végezd el, de ne magántanulóként, mert úgy nincs értelme.
Ha Angliában érettségizel (A level/Level 3), akkor utána tudsz távoktatásos egyetemi szakra is jelentkezni, na annak már lenne értelme, mert akkor lakhatsz Magyarországon is, szimplán csak neten tanulsz.
2/2 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Szóval gimnáziumba járok. Tudom ez így elég érdekesen hangzik hogy így akarok össze-vissza költözgetni meg iskolákba járni. Köszönöm a választ!
2019. dec. 19. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!