A cég ahol dolgozok ki akar japánba küldeni tanulni 2 hónapra. Mit tegyek?
Nagyon szeretem az ázsiaiakat, de sajnos nekem az ottani élet túl “nyüzsgő”, és nembírom elviseni a tömeget. Nyelvet tanulni mennék ki, de félek, mert olyan elveszettnek érezném ott magam egyedül, a hatalmas városban..
ti mit tennétek?
Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy odamenjek.
De én lokálpatrióta vagyok, az egyetem után is visszaköltöztem vidékre.
Nem vagyunk egyformák.
Ne menj!
Majd megy más, de aztán ne sírj, ha leépítéskor te kerülsz utcára elsőként! >:)
Szia! Én hasonló helyzetben vagyok/ voltam. Egy 10 hónapos cserediák programon veszek részt Bangkokban, most vagyok a 4 hetemben itt kint. Meg kell mondjam, nagy váltás volt a magyarországi isváros után, de mindenképp megérte. Bármennyire is félsz, bele kell vágni, mert egy hatlmas élmény lesz. És ha esetleg mikoir kint vagy, és mégis legyőzne a félelmed, legalább tudod mondani magadnak, huh, milyen jó hogy csak két hónapig vagyok itt, és nem kell itt élnem örökké. De szeritem amint kimész nem fogod sajnálni a dolgot, és még hülyének is fogod magad érezni, hogy én ezt akartam kihagyni?! :) Azt ajánlom, tűzz ki magadnak mondjuk 2 nagy célt arra a két hónapra, lehet ez bármi. (nyelvtanulás egy bizonyos szintig, elmenni ide, megnezni azt a cukrázdát, amit anyiszor láttam instagramon, tradicionális teaceremonián résztvenni, macurin résztvenni)... Legyen egy célod, és ha azt eléred míg kintvagy, boldogan jösz haza, mert teljesítetted a célkitűzésed.
Bocsi, eléggé zavaros lett... Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj rám :) Van tapasztalatom az ilyen témákban.
Nagyon szepen koszonom, rengeteget segitettetek!:)
Az utolsonak kulon koszonom💙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!