Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » A cég ahol dolgozok ki akar...

A cég ahol dolgozok ki akar japánba küldeni tanulni 2 hónapra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az ázsiaiakat, de sajnos nekem az ottani élet túl “nyüzsgő”, és nembírom elviseni a tömeget. Nyelvet tanulni mennék ki, de félek, mert olyan elveszettnek érezném ott magam egyedül, a hatalmas városban..

ti mit tennétek?

2019. júl. 28. 16:42
 1/10 trollll ***** válasza:
89%
Belecsapnék a közepébe. Két hónap fizetett szabi egy kis munkával, a világ másik végén. Én a helyedben már a becsekkolásra várnék ferihegyen
2019. júl. 28. 16:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, en is igy gondoltam. De aztan belegondoltam hogy ez egy teljesen mas vilag, rengeteg ember egy helyen. En alapbol tomegfobias vagyok ..
2019. júl. 28. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
10%

Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy odamenjek.

De én lokálpatrióta vagyok, az egyetem után is visszaköltöztem vidékre.

Nem vagyunk egyformák.

2019. júl. 28. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Két hónapot mindenképpen ki lehet bírni. Emellett ez olyan elhetös´rg, amit értelmes ember nem hagy ki!
2019. júl. 28. 17:10
 5/10 trollll ***** válasza:
100%
Naés aztán ha más világ. Ha nem jön be akkor meg csak 2 hónap. Visszajössz és kész.
2019. júl. 28. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Ne menj!

Majd megy más, de aztán ne sírj, ha leépítéskor te kerülsz utcára elsőként! >:)

2019. júl. 28. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék mint a huzat, elég jó lehetőség. Ráadásul 2 hónap hamar elrepül.
2019. júl. 28. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Menjél!
2019. júl. 28. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Szia! Én hasonló helyzetben vagyok/ voltam. Egy 10 hónapos cserediák programon veszek részt Bangkokban, most vagyok a 4 hetemben itt kint. Meg kell mondjam, nagy váltás volt a magyarországi isváros után, de mindenképp megérte. Bármennyire is félsz, bele kell vágni, mert egy hatlmas élmény lesz. És ha esetleg mikoir kint vagy, és mégis legyőzne a félelmed, legalább tudod mondani magadnak, huh, milyen jó hogy csak két hónapig vagyok itt, és nem kell itt élnem örökké. De szeritem amint kimész nem fogod sajnálni a dolgot, és még hülyének is fogod magad érezni, hogy én ezt akartam kihagyni?! :) Azt ajánlom, tűzz ki magadnak mondjuk 2 nagy célt arra a két hónapra, lehet ez bármi. (nyelvtanulás egy bizonyos szintig, elmenni ide, megnezni azt a cukrázdát, amit anyiszor láttam instagramon, tradicionális teaceremonián résztvenni, macurin résztvenni)... Legyen egy célod, és ha azt eléred míg kintvagy, boldogan jösz haza, mert teljesítetted a célkitűzésed.

Bocsi, eléggé zavaros lett... Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj rám :) Van tapasztalatom az ilyen témákban.

2019. júl. 28. 18:29
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom, rengeteget segitettetek!:)

Az utolsonak kulon koszonom💙

2019. júl. 28. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!