Negyedjére átmenni forgalmi vizsgán?
Természetesen kifejtem:) Első vizsga: tolatás közben mindent jól csináltam, rengeteget néztem hátra, erre a vizsgabiztos megállított és megbuktatott mert nem néztem hátra
2.: egy forgalomban résztvevő jármű lemondott elsőbbségéről és elengedett, de mire elindultam ő meggondolta magát és ő is elindult, meg kellett fékeznem az autót de a nagylelkű oktatóm is a fékbe taposott velem együtt:) ami sajnos instant bukás
3.: minden tökéletesen ment, egy utolsó parkolás jött volna, és random leállít az út szélére, hogy álljak meg mert megbuktam, mert nem az út szélén, hanem a közeoén mentem mikor egyirányú utcában szabályosan úton közlekedő gyalogost előztem
ui.: az oktatóm hulla másnapos volt és azt sem tudta milyen nap volt, iilyen állapotban vissza vissza a kocsit 2 utassal
Szerintem nem gáz, ha valakinek csak negyedik próbálkozásra sikerül a forgalmi. Tudom, mit érzel, én is maximalista ember vagyok, mikor először megbuktam a forgalmin, teljesen magam alatt voltam😁 Én jogosnak találtam a bukásomat, de persze nem esett jól. A második vizsgám egy hónappal később volt, előtte való hetekben nagyon izgultam, de közvetlen a vizsga előtt egyéb okok miatt nem tudtam gondolni rá. Ez szerencsére sikerült 😁
Szerintem ne gondolj arra, hogy hanyadik vizsgád lesz, mert ezzel jobban idegesíted magad, próbáld meg elfelejteni a vizsgát, foglald el magad más tevékenységekkel!
Ami pedig a vizsgát illeti, nem tudlak semmi értelmes tanáccsal ellátni, de sok sikert kívánok neked a következő vizsgára! :)
Szia!
Teljes mértékben megértelek, igaz, én még csak egyszer buktam meg. A sikertelen vizsgám után pár napig magam alatt voltam, még mindig nagyon nehéz, mert én is túl sokat várok magamtól. Ez a fajta hozzállás nagyon rossz, mert a magunk helyzetét nehezítjük meg :(
Tanácsra nekem is szükségem lenne, hétfőn lesz a következő megpróbáltatás..
Neked mikor?
Mindenesetre kitartást és csak gondolj arra, hogy, az életben is oda kell figyelni de abban az 50 percben maximálisan mindent jól csinálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!