Mi a véleményetek Budai Dávid devizakereskedési képzéséről?
Semmit nem ér, olyan dolgokat tanít, amit megtalálsz ingyen is a neten.
Nagyon nagyon alap dolgokat, alakzatok, fibo, “fj” stratégia, ami nemmi több, mint fej-váll, vagy dupla csúcs/völgy.
A grid stratégiája meg egy rakás fos, kizárt, hogy ezzel bárki is képes pénzt keresni!
Elmondja, hogy a pszichológia a legfontosabb, cserébe erről beszél a legkevesebbet, és baromságokat mond, meg könyvekből idéz ilyen hatalmas nagy bölcs okosságokat. Közben semmi konkrét nincs a helyes bankroll vagy money menedzsmentről.
Viszont nagyon ügyes, hogy jó marketinggel el tudta adni közel 1000 embernek az anyagát, ami egy kezdő 1-2 hónapja a neten nézelődő kölyökkutya is meg tud tenni.
Én is megvettem sajnos, teljesen laikusként, viszont a hitegetések, hogy nem kell több anyagot venni, meg más stratégiát tanulni, stb, stb… csak elvettek az életmből 2 felesleges évet!
Majd megismertem más kereskedőket, akik valóban tanítanak értelmes dolgokat is, és 7-8 hónap gyakorlás után sikerült founded számlát nyernem, amin konzisztens vagyok hónapok óta, és növelem az egyenlegem.
Egy mondatban összefoglalva: Dávid anyaga egy 10/10-es tudáshoz képest egy 10/2-őt talán ér.
Ha valaki lusta utána nézni ingyen a neten az alapoknak, az vegye meg, de pénzt keresni 100%, hogy nem fog vele.
Sziasztok
Valaki le tudja nekem tolteni a videokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!