Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Valaki vállal/tud ajánlani...

Valaki vállal/tud ajánlani egy jó c++-os tanárt aki vállal korrepetálást?

Figyelt kérdés

Budapest környékén keresek egy megfizethető tanárt, objektum orientált c++-ból kellene némi segítség + vizsgára való felkészítés. Esetleg ha valaki hallgatóként vállalna némi alkalommal korrepetálást, azt is megfizetném:D

Neten keresgéltem de 9000ft-t nem vagyok hajlandó 45 percért kiadni.

2019. ápr. 2. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Minek tanár, ha ebben a gyönyörű korszakban élünk, ahol minden fent van az interneten? Feltéve ha tudsz angolul:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLAE85DE8440AA6B83

[link]

Némi ingyenes udemy tanfolyam: [link]

(Érdemes nézegetni mindig ezt az oldalt, valami kedvezmény mindig akad mindenféle programozó nyelvhez)

És ez csak kettő volt a millió közül, majd még biztosan ajánlanak itt párat mások is.

Ha másra nem is, de arra jók ezek, hogy elüsd az időt gyakorlással amíg nem találsz tanárt.

2019. ápr. 2. 20:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos linkeket, de tapasztalatból tudom, hogy ehez most nem ilyen segítség kell:)
2019. ápr. 2. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A C++-al nem vagy tisztában vagy az objektumorientáltsággal?
2019. ápr. 10. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
az objektum orientált részével
2019. ápr. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!