Valaki véletlen ismer jó magántanárt Szegeden, aki vállal korrepetálást anatómiából?
Anatómiából mégis miért kell korrepetálás? Leülsz és megtanulod. Max a neuroanat olyan, amit érteni kell, de a többi...
Milyen szinten kellene? Eü. főiskola vagy orvosi egyetem? Szerintem felsőbb éveseknél próbálkozz.
És melyik része nem megy? Mi nem megy rajta?
Orvosit végeztem, de szerintem az anaton nincs mit magyarázni. Tényleg maximum a neuroanatómia lehet olyan, amit meg kell érteni valamilyen szinten, de a többi?
És ezen hogy segítene egy tanár? Sehogy. Nem tudja helyetted sem megtanulni, sem megírni a demót. Neked kell rájönnöd, hogy mi az a módszer, amivel meg tudod tanulni, fel tudod idézni, hogy tudod kezelni normálisan a stresszt. Attól, hogy a magántanár kikérdező tőled az anyagot, még a demón nem fog eszedbe jutni.
Tanári segítségnek olyan tárgyakból van értelme, amit érteni kell, mert ott az, ha valaki értelmesen elmagyarázza, az segíthet.
Az, hogy a tanár elmondja a csontokat, izmokat, esetleg kikérdezi, attól nem leszel előrébb. Próbálj meg pár csoporttársaddal összefogni és kérdezzétek ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!