Van fotós tanfolyam 18éven aluliaknak?
Ha volnál olyan szerencsés, hogy véletlenül angolos osztályba írattak be a szüleid, akkor egy szem tanfolyam nem kell, csak net hozzáférés. Angolul minden fent van. Bárhol elkezded, mindig lesz egy szó, amin tovább mehetsz, és rengetegfotósnak van oktatós cikksorozata.
Kell egy kis érzék az ocsu és a zab elválasztásához, de ez tanfolyamnál is így lenne.
Értettem, hogy tanfolyamot keresel, csak egy jobb alternatívát kínáltam. Egy tanfolyamon négy ember hitéről értesülsz, az angol nyelvű neten meg akárhány vezető egyéniség oldalát találod. Amellett meg úgy durván 200 eFt egy tanfolyam. Két ismerősöm járt, mindegyik, amiről beszámolt, az megtalálható volt a neten, a kompozíciót tekintve pedig csak elterjedt tévhitekről értesült. Mindkettővel azt játszottuk, hogy elmondtam a feladatként beadott kép láttán, mit mondott a tanfolyami oktató rá. És ezeknek a fele csak tévhit volt.
Puffogni egyes viperák puffognak, az ember gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!