Tűzvédelmi vizsgán mit szoktak kérdezni?
Szerintem a kérdések attől is függőek milyen típusú a tűzvédelmi vizsga.Én nemrég voltam,hegesztés és nyílt lánggal járó munkavégzéshez szükséges vizsgát tettem.Bár nekünk lezsírozta a főnök hogy mindenki átmenjen,ettől függetlenül ott voltunk néhány órát,lejátszottak néhány videót,és volt egy anyag amit nagyjából át kellett olvasni.Ha abszolút nem készültél akkor nem lesz egyszerű.A kérdések tűzoltópalackokkal voltak kacsolatosak,meddig érvényes,melyik milyen tűz esetén alkalmazható..épületek tűzveszélyességi fokozatának besorolásai,mik a teendők tűz esetén,mi kell a tűz kialakulásához,tűzvédelmi rendeletekkel kapcsolatos kérdések..stb,stb..
Munkámból eredően életem során voltam elég sok tűzvédelmi oktatáson így sok kérdésre tudtam a választ..én a helyedben gyorsan átolvasnám az anyagot,ha nem is részletesen de a főbb dolgokat biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!