Kinek van tapasztalata az OWT online webdesigner tanfolyam kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mennyire ad használható tudást, tényleg azt kaptad, amit ígértek, megérte-e az árát? Ha igen, mennyi idő alatt jutottál el arra a szintre, hogy meg tudsz élni az ott szerzett tudásból? Köszi a válaszokat! :)2018. szept. 1. 08:38
1/7 juteam válasza:
Kedves Kérdező! Ajánlom figyelmedbe az OWT honlapján levő végzett tanulók munkáit! Önmagáért beszél! Remek tananyag, kiváló oktatók, zárt Facebook csoport, ami, ha elakadtal a legjobb hely, hogy azonnal tovább lendülj a problémán. Szinte azonnal kapod a segítséget, nem csak az oktatóktól, hanem a tanulóktól is. Én 2016-ban kezdtem a tanfolyamot és ma ott tartok, hogy rengeteg munkám és megkeresésem van. Ha igazán sikeres akarsz lenni, akkor a tananyag mellett ajánlom a szorgalmi feladatok elkészítését is, ui. az is van! Hajrá! #iloveowt
2/7 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszadó! Köszönöm a hozzászólásod, több volt, mint meggyőző! Valószínű, hogy én is bele fogok vágni, bár elég kevés a szabadidőm, mert napi 11 óra munka mellett kell majd elvégeznem, de nagyon érdekel, és úgy érzem, hogy ez az én igazi szakmám. Neked naponta/hetente mennyi időt kellett ráfordítanod, hogy eljuss az általad említett szintre. Köszi a választ!
2018. szept. 2. 13:50
3/7 juteam válasza:
Én szerencsés helyzetben vagyok, mert minden nap akartam és tudtam is foglalkozni a leckékkel és a plusz gyakorlással. Ráadásul, főállás mellett. A tanfolyam előnye, hogy olyan tempóban haladsz, ahogy Te akarsz. A segítség végig ott van melletted. Úgy gondolom, hogy ki-meddig jut el és mennyi idő alatt, az már csakis saját magán múlik. Mennyit és mit hajlandó feláldozni érte.. Én nem bántam meg, sőt! Imádom! :-)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! ;)
2018. szept. 2. 20:51
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan még nem végeztem el teljesen a tanfolyamot, de már így is több ügyfelem és rendszeres bevételem van az itt tanultaknak köszönhetően, arról nem is beszélve, hogy azt csinálom, amit szeretek. :) Naprakész tudást kapsz a pénzedért, és egy nagyon támogató közösség része lehetsz, ami elég ritka azt hiszem.
Ha kreatív vagy, szeretsz szép dolgokat alkotni és az alkalmazotti létnél nagyobb szabadságra vágysz, akkor Neked való az OWT!
6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon szuper! Ez tényleg nekem való! Azt hiszem ennél több ösztönzésére nincs is szükségem, örömmel belevágok!
Köszi a válaszokat! ;)
2018. szept. 3. 13:28
7/7 anonim válasza:
Szia!
Ezek szerint belevágtál! :) Én is most gondolkozom rajta, mesélnél egy picit a saját tapasztalataidról?
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!