Járt valaki az Állatorvosi emelt kémia előkeszítőjére? Ha igen, mi a véleményetek róla? Esetleg ajánlanátok más előkeszítőt?
Én jártam, nekem tetszett, hogy megcsináltuk a kísérleteket, leírtuk a reakciókat, meg megmaradt sok hasznos dolog a számítási feladatok megoldásával kapcsolatban (ami amúgy idén érettségin megmentett, pedig egy év eltelt azóta),és szerintem nagyon jó volt a tanár abból a szempontból, hogy hagyott minket szenvedni a feladatokkal kicsit. De az elsőnek igaza van, 12.-ben jártam és nem nagyon tudtam készülni még erre is, ha közben a suliban ezer más dolgot számon kérnek és itt sem tanulja meg senki helyettem, hiába fizetek kemény tízezreket. Röviden nem feltétlenül garantálja a bejutást, attól, hogy jársz rá.
Én ettől függetlenül nem bántam meg, mert az általános kémia részét nagyon jól elmagyarázzák és sok minden "leesett" és ahogy már írtam, a második próbálkozásomnál is hasznosítottam onnan információkat, viszont a szervetlen és szerves kémia rész eléggé rád van bízva, hogy tanuld meg otthon.
Köszi szépen a válaszokat! :)
Idén nem vettek fel az egyetemre, úgyhogy most lesz időm csak a kémiára és a bioszra koncentrálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!