Milyen rossz, kínos esetleg megalázó "élményeitek"
vannak arról, amikor vezetni tanultatok?
Figyelt kérdés
Milyen volt a viszonyotok az oktatótokkal? Volt, hogy lenézően, fölényesen nyilvánult meg? Visszaélt esetleg a hatalmával? Mit tanácsolnátok magatoknak visszagondolva?
Azon kívül hogy vén perverz volt nem volt vele gond. Nem nyomulósan inkább viccesen volt az. Egyszer viszont előfordult, hogy megkértem ne a házunkhoz jöjjön értem hanem a sulinkhoz mert úgy végeztem és ilyen flegmán közölte hogy ő nem taxis majd ahelyett hogy az óra után haza vitt volna(mindig haza vitt) kirakott a autósiskola telephelyén.
2018. júl. 29. 22:30
2/8 Gugu Gabor válasza:
egyszer kétszer le*aszott és ennyi (igazából szerintem is jogossan *asszott le)
szóval igazából semmi
2018. júl. 29. 22:42
3/8 anonim válasza:
Nekem csak rossz tapasztalatom volt az első oktatóval. Állandóan egymásnak ellentétes utasításokat adott, teljesen kiszámíthatatlan volt. Például azért leb*$zott, hogy lakott területre visszaérve 53 volt a sebességem, később meg azon akadt ki, hogy a 30-as táblánál nem 32-vel megyek.
Egy idő után elszakadt a cérna, és váltottam. A másik oktató sem volt tökéletes, de fényévekkel jobb volt az elsőnél.
2018. júl. 29. 22:58
4/8 anonim válasza:
Nekem borzalmas volt vele, főleg az elején. Nagyon lenézett, mert szerinte egy rózsaszín világban élő kislány voltam. Nagyon rosszul esett, mert én tényleg mindent megtettem, hogy jó legyek. De egyszerűen semmi sem volt jó amit tettem. Persze, bénáztam is nem keveset, de én nem találom jó módszernek ha ezért a földig aláznak. Sosem beszélgettünk vagy hasonló. A végén már kedvesebb volt, néha poénkodott is kicsit meg elmosolyodott. De sokszor mentem haza könnyezve (elég érzékeny vagyok) szóval rossz emlékként maradt meg sajnos. Ami aranyos volt tőle, hogy mikor beszálltam a kocsiba mindig átkapcsolta a rádiót olyan zenére ami tetszhet nekem, ezt úgy a felénél vettem észre
2018. júl. 29. 23:35
5/8 anonim válasza:
Nekem csak jó tapasztalatom van. Nagyon kedves, és türelmes volt. Egyszer nem kiabált velem, pedig nem voltam egy nagy tehetség. Sokat bénáztam, de max csak kiröhögött, de azon én is nevettem már, szóval nem éreztem megalázónak. Mindig nagyon kedves volt, mindent elmagyarázott, ha kellett akkor többször is. Bármikor bármi problémám volt, mindig megértő volt, szóval nekem abszolút pozitív élmény volt a vezetni tanulás, de a környezetéből is hallom, egyre többet, hogy sajnos nem ez az általános.
2018. júl. 30. 00:01
6/8 anonim válasza:
Ismerős volt, ezért is döbbentem meg azon, amit csinált.
Már a vége felé tartottunk, amikor mondta, hogy menjünk balra. Jobbra laktam, ösztönösen arra kanyarodtam, miközben beszélgettünk. Erre megállított a parkolóban, megfogta a mellem, és közölte, ez a jobb cici, ez meg a bal, és ezt addig fogja megtenni, amíg még nem tanulom.
Következő héten levizsgáztam és igyekeztem elkerülni a városban. Egy-két éve viszonylag fiatalon meghalt, nem sok könnyet ejtettem érte.
2018. júl. 30. 06:31
7/8 anonim válasza:
Azt h mar az elejen valtsak oktatot. Utaltam. Akkoriban uj kocsinak szamitott a 4es golf, az oktatomnak az volt, azon tanultam. Nem is ertettem hogy minek egy ilyen uj kocsi amikor ugyis tanulok gyakorolnak rajta. MINDIG vinnem kellett magammal valtocipot mdrt az utcaival nem vezethettem, mondanom se kell h a legtobbszor suli utan v elott mentem vezetni, nagyon orultem neki h a 20kilos taskan felul cipot is kellett cipeljek. Minden gyurut lekellett vegyek mert nehogy kart tegyek a kormanyban xD mondanom se kell hogy az uj kocsikajat amit ennyire feltett, eleg hamar tonkrevagtak a tanulok. A vizsgam elott elkellett volna vigye valtocserere de nem vitte, még en egtem be a vizsgaztatonal h 2es helyett 4esbe raktam be. Nagyon sokaig nem vitt vizsgaztatni, pedig mar mehettem volna. Annyira elhuzta, hogy edesapam is megelegelte mar es egyszer utanunk jott vegig amikor vezettem. Kerdore vonta a vegen az oktatot, aki erdekes utana mar beirt vizsgara :D szoval mar az elejen valtanom kellett volna xD
2018. júl. 31. 17:34
8/8 anonim válasza:
Nekem csak az volt a kínos, mikor elbaxtam valamit akkor elvörösödött a fejem, de az oktató segített folyamatosan, de összességében jól vezettem, alig hitte el az oktató, hogy előtte nem is vezettem :D
Amúgy nekem csak az volt a baj, hogy sokszor éreztem elvörösödök, és ha rájövök hogy elvörösödtem, na akkor RIP(szerintem olyan vörös fejem volt, mint egy paradicsom) :D :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!