Telekomos diákmunka tanfolyam?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni a telekomhoz adatrögzítő diákmunkára, viszont úgy halottam , hogy ehhez kell külön tanfolyamot végezni meg vizsgát tenni. Valaki le tudja nekem írni, hogy ez pontosan hogy zajlik? Mennyi ideig tart a tanfolyam összesen?Fizetős?Miket tanítanak ott? Illetve a vizsga milyen?stb.2018. júl. 8. 18:41
1/7 anonim válasza:
2óra oktatásod lesz,aztán 1 gyakorlat és vizsgázol is :) mindenkinek sikerül, fizetik az oktatást is. hajrá :D még az is lehet, hogy én foglak betanítani :D
2/7 A kérdező kommentje:
csak 2 órás?:O én azóta azt hallottam hogy egy hetes és 8-4ig tart
2018. júl. 23. 15:34
3/7 anonim válasza:
adategyis? komolyan? :D gyere domira vagy otthoni l1re, de ha nem értékesítesz hdra :D
4/7 COSTA19 válasza:
L1 - műszaki hibabejelentő
4x8 óra oktatás(minden nap előző napi anyagból rövid teszt) + 16 óra betanulás (beültetnek egy régóta ott dolgozó mellé a füleseddel, aki segít mindenben) = 48 óra. Pár nap múlva vizsga, egy felsőbb kolléga jön xy városból, szituációs játék(98% hogy sikerül). Iskolaszövetkezet fizeti az oktatástól kezdve mindent.
5/7 anonim válasza:
Első. Lehet engem is tet tanítottál :D
6/7 anonim válasza:
Az oktatásért kaptatok fizetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!