Ha 10. -es vagyok, akkor legmagasabb iskolai végzettségnek a 8 általánost kell beírni?
Találtam egy idegenvezető tanfolyamot, aminél nem feltétel az érettségi, viszont a legmagasabb fokú tanulmányi vêgzettsêgről kérnek papírt.
Namármost. 8 osztályos gimibe járok, tehát nekem ez a 8 általános dolog amúgy is elég furán hat, hiszen a 8. csak egy ugyanolyan év volt, mint a többi. Plusz ha beírom, hogy "legmagasabb iskolai vêgzettsêg: 8 általános", az meg kicsit azt a hatást keltheti, mint ha egy proligyerek lennék, akit a sok egyese miatt kirúgtak aztán 80 évesen is kasszás lesz a mekiben.
Érettségim meg 16 évesen még nyilván nincs, de két év múlva már minden bizonnyal meglesz. De ezt nem tudom odaírni, mert érthetően senki nem kíváncsi rá:D
Szóval írjam oda, hogy 8 általános? Vagy van esetleg olyasmi verzió, hogy a tanulmányaim folyamatban vannak, és itt meg itt tartok?
Diákmunkások, ti mit csináltatok?
Köszi minden segítsêget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!