Konfirmációs előkészítő utolsó napjára tényleg fontos bemenni?
Figyelt kérdés
Ugyanis én akkor mennék Budapestre, és semmiképp Bem szeretném lemondani ezt az utat, de azt mondták hogy mivel ez az utolsó óra, aki nem lesz itt, az nem konfirmálhat le... Nem vagyok annyira hiszékeny, de én nem tudom hogy megy ez... Tényleg fontos dolgom lenne Pesten, de a “tanár úr”-baj amikor mondtam hogy nem jönnék pénteken, akkor eléggé kiakadt, nem is értem miért, mivel azelőtti napokon (Szerda, Csütörtök) is menni kell, és azokon a napokon tudok is menni. Volt már valakivel így, hogy utolsó napra nem tudott bemenni?2018. máj. 8. 17:34
1/1 A kérdező kommentje:
Nem a konfirmálás ünnepségének utolsó napja, hanem az előkészítő órák utolsója
2018. máj. 8. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!