Szeptembertől 9. -es leszek. Tudnátok segíteni néhány dologban? (FONTOS! )
Egy spanyol nyelvi előkészítős osztályba fogok járni. Arra lennék kíváncsi hogy például milyen nagyságú és vastag füzet kell.
Miket kellene tennem hogy ne nézzenek ki és népszerű legyek?
Még a füzet és a toll téma is érdekelne.Milyeneket érdemes venni? A tanárok megnézik a füzetet vagy nem érdeklik őket?
És kollégista is leszek,szóval elkellene néhány tipp hogy mit érdemes oda vinni. Már olvastam előző kérdéseket de ott a beköltözés témára tértek ki jobban. Én azt szeretném tudni hogy tanulmányi téren mit érdemes vinni (post it!-ek, szövegkiemelők,órarendek,jegyzetfüzetek,határidőnaplók stb.)
A tanárokkal hogy kell bánni? Szeretik a "nyalizós" gyerekeket vagy nem? Érdemes aktívnak lenni pl. egy adott órán? És ha többet tudok a többi osztálytársamnál az baj vagy nem?
Ennyit szerettem volna kérdezni csupán. :)
Előre is köszi a válaszokat! :)
14/L
Valaki nagyon keszul mar :)
Ugyerzem te a nyalizos kategoria vagy, de az egyaltalan nem baj :D
Ilyenkor sajnos az első év nagyon nehéz (a nyekes osztályokban). Elég vastag füzetet vegyél, nagy alakú, vonalas, spirál füzetet, és egy kissebb szótárfüzetet.
Illeszkedj be a gólyatáborban, legyél kedves mindenkihez, légy nyitott, és nem fognak kinézni.
Tök mindegy, milyen füzeted, és tollad lesz, azt hiszem gimiben már leszoktak a tanárok a füzetellenőrzésről. De ne igyunk előre a medve bőrére.
Amiket leírtál tanulás téren, az pont jó :) Nem kötelező, csak ami neked kell ahhoz, hogy sikeresen tanulj.
A nyalizósokat senki sem szereti. Bár ez tanárfüggő. A lényeg, hogy nyalizós diák mindig van, és az az elején ki fog derülni, hogy szeretik-e vagy sem. Ha kedveled az adott tantárgyat, légy aktív, ha nem, akkor nem :) Nem baj, ha többet tudsz az osztálytársadnál, max. mérges lesz.
Füzetből mindenképp nagy alapút vegyél, amiben A4-es oldalak vannak, a kisebb hamar betelik. Toll meg mindegy, csak kék legyen.
Tanárfüggő, hogy kinek jön be a nyali és kinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!