Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » “B” kategória jogsi olcsón,...

“B” kategória jogsi olcsón, Budaörs, BP XI. kerület környékén?

Figyelt kérdés
Nem probléma ha kicsit szenvedni kell mert kretének az oktatók, csak nincs szívem 150+ -t elkölteni jogsira. Valaki ajánlana valami használhatót? :) Előre nagyon köszi!

2018. máj. 2. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor nem lesz jogsid, 150 alatt mindennel együtt kb lehetetlen kihozni. 4600 a kresz, 12500 a forgalmi, 7000 körül az elsősegély. Manapság kb 4000 ft/óra az átlagos díj, és 30 kell belőle a legjobb esetben. És akkor még kresz és elsősegély oktatást nem fizettél...
2018. máj. 2. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
ahogy írtam 150nél többet nem szívesen költenék jogsira. (amiket eddig találtam közelebb álltak a 200hoz mint a 150hez) Szóval nekem az említett 150 körüli jó is lenne.
2018. máj. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!